Áruházkereső Akciós újság Tesco Youtube Google Play Appstore
Főznijó Szabadidő Baba Egészség Utazás Pénzügyi szolgáltatás Saját termékek Katalógus értékesítés Grocery Home Shopping

TESCO Kapcsolati Iroda

Aktuális hírek és információk
Elhagyott Clubcard kártyája helyett szeretne új kártyát igényelni?
Ne feledje, továbbra is használhatja a kártyához kapott kulcstartókat, de természetesen igényelhet új kártyát is.

Amennyiben új kártyát szeretne igényelni, kérjük, az alábbi elérhetőségen töltse ki az adatlapot: http://tesco.hu/clubcard/elveszett-kartya
Részletek ›
Állás-karrier
Kapcsolati irodánk állás ügyekben nem illetékes. Vállalatunk – a leendő munkatársai részére – létrehozott egy elektronikus jelentkezési oldalt, mely elérhető a www.tesco-karrier.hu/public/ oldalon. A meghirdetett állásokra történő jelentkezés, és az önéletrajzok beadása kizárólag ezen a felületen lehetséges.
Részletek ›
Adományok kérése
Vállalatunk támogatási és szponzorációs stratégiája több olyan együttműködést magában foglal, melyek célja a rászorulók támogatása.
Mivel vállalatunk Magyarországon működik, így magyarországi kezdeményezéseket, hazai célokat támogatunk. Nem támogatunk vallási, politikai vagy etnikai célokat, diszkriminatív programokat. Magánszemélyek kérelmeit nem áll módunkban teljesíteni.
Részletek ›
Hasznos információ
Clubcarddal kapcsolatos ügyintézés esetén, fontos megadni a teljes, 18 számjegyből álló Clubcard kártyaszámot.

Egyéb panasz esetén - a gördülékeny ügyintézés érdekében -, kérünk megadni minden információt (vásárlás helye, ideje, esethez tartozó dokumentációk, blokk, vagy jegyzőkönyv, stb), minden adatot, mely az ügy kivizsgálását elősegíti, illetve meggyorsítja.
Részletek ›
Tesco Pénzügyi Partner
Tesco Pénzügyi Partner Pultok - 25 boltban, ahol minden áruhitel, pénzügyi termékünk elérhető


Részletek ›
Clubcard
Amennyiben nem írták jóvá pontjait, nem kapta meg a pontösszesítő kimutatást, elvesztette Clubcard kártyáját, vagy bármilyen kérdése van, keresse bizalommal, ingyenesen hívható Clubcard információs vonalunkon ügyintézőinket: 06-80-222-333 / 4; 5 vagy 6-os mellék. Hívásaikat hétfőtől - péntekig 8-18 óra között fogadjuk.

Szeretnénk tájékoztatni kedves vásárlóinkat, hogy az ügyintézéshez, mindenesetben szükséges a 18 számjegyből álló Clubcard szám megadása.

Részletek ›
PayPass fizetési eszköz
A PayPass szolgáltatás minden Tesco áruházban elérhető és minden, a piacon lévő paypass kártyát elfogadunk
Részletek ›
Kuponok felhasználása
Vállalatunk időről-időre többféle kedvezményre jogosító kuponnal kedveskedik vásárlóinknak. Gyakori probléma azonban, hogy a beváltásnál nem, vagy csak a fizetés után szeretnék érvényesíteni, melyre a pénztáros munkatársaknak már nincs lehetősége. Ezt a problémát megelőzendő, célszerű a fizetésnél először odaadni a kollégáknak a kupont, és csak ezután a többi fizetőeszközt (bankkártyát, készpénzt, utalványt).
Részletek ›