Áruházkereső Akciós újság Tesco Youtube Google Play Appstore
Főznijó Szabadidő Baba Egészség Utazás Pénzügyi szolgáltatás Saját termékek Katalógus értékesítés Grocery Home Shopping

TESCO Kapcsolati Iroda

Black Friday hasznos tudnivalók

 

Elektronikus játékokból, szórakoztató cikkekből, házi, illetve kerti munkagépekből egy vásárló egy darabot, míg egyéb termékekből öt darabot vehet meg. Bizonyos árucikkeken nincs limit, másokon viszont egy minimális küszöböt szabtunk meg.
A Black Friday programban kizárólag Clubcard kártyával rendelkező vásárlók vehetnek részt. Clubcard kártyát pénztárainknál és Vevőszolgálati pultjainknál tudnak igényelni vásárlóink, melyet a helyszínen rögtön át is vehetnek.
A lehetőségeinkhez képest szeretnénk maximálisan kiszolgálni minden vásárlónkat. A Black Friday egy különleges akció, más előkészületeket igényel, mint amit általában megszokhattunk. Ebben az egész világon elterjedt és népszerű programban bizonyos árucikkek nagy számban és a teljes akció ideje alatt elérhetőek, mások (elsősorban elektronikai termékek) viszont korlátozott számban kaphatóak csak. Az árukészleteink nagysága áruházanként változó, de pontos számot nem tudunk mondani. Félretetetni, vagy más áruházból terméket áthozatni sajnos nem áll módunkban.